Brandstoffen

Shell brandstoffen

Op onze locatie kunt u kiezen uit verschillende soorten brandstof. Als een van de benzine en diesel opties bieden wij kwalitatief hoogwaardige prestatiebrandstoffen: Shell V-Power Benzine en Shell V-Power Diesel. We vertellen u graag meer over onze producten.

Op onze locatie bieden wij de volgende brandstoffen aan:

  • FuelSave Benzine (E10) (95)
  • FuelSave Diesel (B7)
  • V-Power Benzine (E5) (98)
  • V-Power Diesel (B7)
  • Lpg
  • Shellina (E10) (brommermix)
  • AdBlue

FuelSafe Benzine

De DYNAFLEX-technologie in Shell FuelSave Euro 95 bevat speciale reinigingsmoleculen waardoor uw motor efficiënter wordt. De reinigende bestanddelen en toevoegingen die de wrijving verminderen dragen al vanaf de eerste tankbeurt bij aan een lager brandstofverbruik. Speciale reinigingsmoleculen houden onderdelen van het brandstofsysteem, zoals inlaatkleppen en brandstofinjectoren schoner. Dit helpt uw motor beter te functioneren.

FuelSafe Diesel

Shell FuelSave Diesel is ontwikkeld om uw motor schoner te houden en te beschermen. Shell DYNAFLEX-technologie, het additievenpakket, bevat speciale reinigingende moleculen die helpen uw motor efficiënter te maken. Door vuilafzetting op de brandstofinjectoren kan uw dieselmotor zijn rendement verliezen, wat kan leiden tot een hoger brandstofverbruik. Het gebruik van Shell FuelSave Diesel gaat de vorming van vuilafzettingen in de motor tegen waardoor het brandstofverbruik kan worden verbeterd.

V-Power Benzine

Shell V-Power Benzine heeft een hoog octaangetal, RON 98. Dit zorgt voor een betere ontstekingskwaliteit en helpt de brandstof op het juiste moment gelijkmatig te ontbranden. Dit helpt om meer energie uit elke druppel brandstof te halen. Shell V-Power Benzine bevat 3x meer reinigende moleculen dan Shell FuelSave Euro 95. Dit helpt de vorming van vuilafzettingen op vitale motoronderdelen te voorkomen en kan zelfs bestaande vuilafzettingen tot 80% verwijderen. Dit komt de prestaties van uw motor ten goede.

V-Power Diesel

De unieke formule van Shell V-Power Diesel zorgt voor een effectievere verbranding, wat helpt om meer energie uit elke druppel brandstof te halen. Hierdoor kunnen de prestaties van uw motor tot 100% worden hersteld. De vorming van vuilafzettingen op de motoronderdelen worden voorkomen en bestaande vuilafzettingen kunnen zelfs worden verwijderd door Shell V-Power Diesel. De baanbrekende Shell DYNAFLEX-technologie bevat actief reinigende moleculen waardoor uw motor schoner en efficiënter wordt, met betere prestaties.

AdBlue

AdBlue is een in water oplosbare vloeistof, speciaal ontwikkeld om uitlaatgassen te behandelen en ervoor te zorgen dat voertuigen voldoen aan de emissienorm. De meerderheid van zware bedrijfswagens, maar ook sommige lichtere bedrijfswagens en personenauto’s  gebruiken AdBlue.

LPG

Rijden op autogas is kiezen voor een voordelige én schone brandstof. In Nederland hebben zo’n 215.000 automobilisten deze slimme keuze gemaakt. Zij profiteren iedere dag van de voordelen die LPG biedt. Rijden op autogas is een stuk voordeliger dan rijden op benzine of diesel. Dit komt vooral omdat er op LPG veel minder accijns wordt geheven dan op benzine en diesel. Wie autogas tankt, rijdt na inbouw van een autogassysteem vanaf zo’n 12.000 kilometer per jaar goedkoper dan op benzine.

Shellina (Brommermix)

Onze locatie beschikt ook over een Mixpomp speciaal voor 2-tact brommers. Shellina noemen wij deze brandstof. Deze brandstof is een mengsel van 2-tact en Shell Fuelsafe 95 (e10) (mengverhouding 1:50).

CEN Labels

CEN heeft voor elke brandstofsoort een sticker ontworpen. Zo herkent u overal in de EU direct de juiste brandstofsoort voor uw voertuig. Op de brandstofslabels ziet u een vorm waarmee het type brandstof wordt aangegeven en een aanduiding van het maximumpercentage biobrandstof dat in de brandstof verwerkt kan zijn. Benzine herkent u aan de ronde sticker. Het getal na de E geeft het maximum percentage bio-ethanol aan dat erin verwerkt mag worden. Diesel herkent u aan de vierkante sticker. Het getal na de B geeft het maximum percentage biodiesel aan dat erin verwerkt mag worden. LPG herkent u aan de ruitvormige sticker.